Voetreflexmassage

Voetreflexmassage

Wist je dat een voetreflexmassage heel ontspannend is?

Een voetreflexmassage is een natuurlijke, veilige en aangename behandeling die er op gebaseerd is dat lichaam, geest en ziel volmaakt met elkaar verbonden zijn en een geheel vormen. 

In de voeten weerspiegelt het hele lichaam. Door het masseren van bepaalde delen van de voeten (de reflexzones), wordt de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelfgenezend vermogen gestimuleerd. Dit leidt tot een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest. 

In het Westen behandelt men de voeten met een speciale duimtechniek, met als voordeel dat reflexzones zeer nauwkeurig te behandelen zijn.De Chinezen werken met totaal andere technieken. Daarnaast masseren ze ook op meridiaanbanen en acupressuurpunten op voeten en onderbenen. Deze voetreflexmassage staat voor de combinatie van beide systemen biedt veel mogelijkheden, versterkt en versnelt de effecten van een behandeling.

“Ziek zijn” is een signaal van verstoorde energie en balans in het menselijk lichaam.

Voetreflexmassage kan helpen bij uiteenlopende klachten, met als doel klachten te verminderen of zelfs te doen verdwijnen.Heb je last van lichamelijke klachten, stress, vermoeidheid, zit je niet lekker in je vel, dan kan een reflexzone plus therapie wellicht iets voor je betekenen. Ook als je gezond bent en wilt blijven is een ontspannende of vitaliserende voetreflexmassage een aanrader.

De behandeling is geschikt voor alle leeftijden. Het is geen behandeling om ernstige ziekten te genezen. Wel kunnen ernstig zieke mensen baat hebben bij een ontspannende behandeling ter vermindering van stress, pijn en angstgevoelens.

Voor behandeling is geen verwijsbrief van de huisarts nodig! Let wel: er worden geen medische diagnoses gesteld. Indien nodig verwijst de therapeute je eerst door naar de huisarts. Bij twijfel, raadpleeg dan eerst je behandelend arts, voordat je een afspraak maakt.

Indien je vragen hebt of twijfelt of de klacht wel behandeld kan worden, neem dan geheel vrijblijvend contact op, zodat ik de vragen persoonlijk kan beantwoorden.

Voetreflexmassage 30 minuten 20 euro.

Voetreflexmassage 45 minuten 30 euro.

voetreflexmassage 60 minuten 40 euro.

De tarieven zijn inclusief BTW. Mail naar info@dewellnessbron.nl bel of app: 0655085843                                                             

Gun je voeten (en dus je lichaam) de aandacht die ze verdienen, maak een afspraak en ervaar de bijzondere ontspannende werking van een voetreflexmassage.