Kruidenstempel Massage

Kruidenstempel Massage

voor een heerlijke reinigende massage

Bij de kruidenstempelmassage wordt het lichaam met warme kruidenbuiltjes gestempeld, vervolgens wordt er gemasseerd met de handen en heerlijk geurende warme olie. Het is een mengeling van Oosterse en Westerse massage in een. De werking van de kruiden gaat diep en werkt nog een aantal dagen door.

De massage start met een heerlijk warm voetenbad. Daarna worden rug en schouderpartij met de warme Thaise kruidenstempels gemasseerd. De Thaise kruidenmix bevat onder andere Borneol, Kampher, Lemon gras, het blad en de vrucht van de Kaffir, Tumeric en hebben een reinigend, verwarmend en kalmerend effecten worden speciaal geimporteerd vanuit Thailand. Daarop volgt een ontspannende heerlijk geurende oliemassage van de rug. De laatste restjes spanning vloeien weg bij de hoofdmassage.
De behandeling wordt afgesloten met een oliemassage van de voeten.
De totale massage duurt ongeveer 75 minuten.

De kruidenstempelmassage brengt verlichting bij spierpijn, allerlei soorten van reuma, jicht en spierdystrofie. Het bevordert het afvoeren van afvalstoffen bij verzuring van het lichaam, vermoeidheid, bij afvallen en oedeem. Het heeft een reinigend effect op de organen en werkt aderwand verstevigend. Daarnaast werkt het preventief voor een gezond lichaam. Door middel van deze kruidenstempelmassage komen onderliggende blokkades vrij en gaat de energie weer stromen.   

Tarieven:
Thaise kruidenstempel massage, 75 minuten 55.00 euro

Mail naar info@dewellnessbron.nl of bel: 0655085843

De Thaise kruidenstempelmassage, een geweldige, ontspannende massage, maak een afspraak, voor deze fantastische ervaring.