De Therapeute / Masseuse Ineke

De Therapeute / Masseuse Ineke

Mijn naam Ineke van Drunen(1970), geboren en getogen aan de Hoogstraat in Werkendam, waar ik ook mijn praktijk heb. Daarnaast werk ik 1 dag in de week bij Thermen Houten als masseuse.

In juni 2014 heb ik met succes de 3-jarige HBO opleiding voetreflexplus afgerond, deze heb ik gevolgd bij Total Health in Breda. Tijdens deze opleiding kreeg ik steeds meer interesse in lichaamsmassage en dat resulteerde in een diploma NGS Wellnessmassage, behaald in juni 2013. Daarnaast heb ik nog vele workshops en cursussen gevolgd om mijn kennis uit te breiden. In september 2015 ben ik gestart met de opleiding acupunctuur, waar ik in juni 2018 voor ben geslaagd.

Even genieten en nergens aan denken, even kwaliteitstijd voor jezelf, dat is wat ik mijn clienten wil meegeven tijdens een ontspanningsmassage.

Persoonlijke aandacht vind ik erg belangrijk. Je ontvangt hier een massage die met aandacht gegeven wordt. 

Mag ik je binnenkort ook begroeten in mijn praktijk voor een ontspannende massage?

Mail naar info@dewellnessbron.nl of bel of app naar 0655085843 voor een afspraak.